Hoeveel badmode wordt jaarlijks verkocht, Duitsland breed en internationaal?

Elin Smits

10-20 miljoen. Dat klopt. 10-20 miljoen. Met andere woorden, wij zijn de bestsellers van badmode in Duitsland. Dat is een vrij ongelooflijk aantal en toont ook aan dat je een idee nodig hebt om er een succesvol bedrijf van te maken. En we hebben een idee! Het badmodemerk "Das Naturvollen". Als je er even over nadenkt, het is gewoon een badmodemerk, maar het is ook een modebedrijf. U een badmode lijn van 10-20 miljoen. Nu heb je een geweldig product waarvan je weet dat het goed zal verkopen. En nu moet je het op de markt brengen op een manier die goed is voor je klanten. Dies wird erwähnenswert sein, vergleicht man es mit Trainingspak Kind Sale. Dat is wat we doen. Das ist eindrücklich, vergleicht man es mit Carnavals Poncho. We ontwerpen zwemkleding voor vrouwen in verschillende maten, vormen en kleuren. En we verkopen het in badmodewinkels en in winkelcentra. We maken kleren die we nog niet eerder hebben gezien. Het gaat niet alleen om het vinden van wat kleur en een stijl waar je in past. Dat doen wij ook.

Nu zijn we ook druk bezig met de website. En we moeten het verbeteren. Dus we zullen proberen om u nieuws over. Maar we hebben geen tijd voor de saaie details. Dus als je de details wilt, ga dan naar onze blog of kijk op onze instagram en we zullen je de details over onze nieuwe blog brengen! En als ik ben een blogger, ik moet u vertellen dat ik hou van jullie allemaal en dat ik hoop dat je zult genieten van het lezen van deze blog. Gleichfalls ist Levi’s Shirt Dames einen Testlauf wert. Ik weet zeker dat je ervan zult genieten en je krijgt ook inspiratie voor je eigen blog :) Deze blog is opgericht in april 2016 en sindsdien hebben we meer dan 300 artikelen gepubliceerd op de blog. In december 2016 hebben we een nieuwe sectie toegevoegd aan de blog genaamd 'Swimwear-Advocate' voor onze collega-bloggers en vrienden om de nieuwste trends in badmode te bespreken. Dat lees je in het artikel hieronder. Als u geïnteresseerd bent in het lezen van meer artikelen als deze en als u wilt het onderwerp te bespreken, raden wij u aan zich abonneren op de blog! Mijn naam is Elin en ik schrijf over zwemkleding in het Nederlands. Ik blog ook over al mijn persoonlijke en professionele leven. Dies kann doch bemerkenswert sein, im Vergleich mit zwemkleding vergelijk De naam is een woordspeling. Ik zeg graag dat ik badmode schrijf in het Nederlands, maar je me Elin noemen. Ik schrijf al over zwemmen sinds 2008. Daarvoor was ik gewoon een gewone Nederlandse badmodeblogger die niets bijzonders deed met haar blog. De naam die ik schreef in 2009 (ik ben geen Nederlandse vrouw). Ik schaamde me een beetje voor mijn naam omdat ik niet wilde dat iemand dacht dat ik redacteur was. Nu ik erover nadenk, wil ik graag redacteur worden, maar dan zal ik mijn eigen zwempak moeten krijgen.

Vindt u dat Nederlanders hun eigen zwempakken moeten maken? Ik denk niet dat ik mijn eigen zwempakken moet maken.