Vind je bikini's met push up of zonder beter gekleed? Wat ziet er beter uit? PS.: Ik ben 13?

Elin Smits

"Ik vind ze allebei leuk." Ik hou ook van die vraag. Und das mag sehr wohl eindrücklich sein, vergleicht man es mit Merk T Shirt.

Ik heb mijn eigen bikini's voor - toen ik 12 was, waren ze zeer comfortabel, maar de stof was erg stijf. Ik was erg moe van de bikini's en besloot om iets anders te doen. Ik had een vriend op het moment, maar hij hield niet van de bikini's en wilde ze verkopen aan mij. Ik dacht: Oké, als ik dit koop, en dat, dan maakt het niet uit. Maar toen dacht ik: Waarom verkoop je mijn bikini's niet aan het publiek? Ik maakte veel kleren voor dat project en het bleek heel goed. Ik begon net geïnteresseerd te zijn in kleding. Nu maak ik ongeveer 40 stuks per jaar. Het enige wat ik wil kopen is een badpak, maar als ik niet in een positie om de duurste te krijgen, zal ik iets goedkoops te kopen, ook al ben ik meestal niet blij mee. Het zou me helpen om aan mijn projecten te blijven werken. Ik heb ook badkleding gekocht, en ik ben blij. Het is goed om de luxe te hebben. Ik heb niet veel dingen gezien die me gelukkig maken als een badpak.

Je bent net begonnen aan een nieuw jaar en het is bijna tijd om te beginnen met zwemmen. Wat voor dingen denk je dat kan worden gekocht met uw budget? Een paar dingen die ik heb gekocht sinds 2013. Ik kocht een badpak dat kostte me € 350. Een mooi badpak, want je het een beetje beter aantrekken met een badpak en je voelt je veel comfortabeler dan je kleren, vanwege het water. Hoeveel badmode wordt jaarlijks verkocht, Duitsland breed en internationaal? Het is een klein ding, maar het is leuk. Das unterscheidet es von sonstigen Produkten wie zwemkleding. Het was een beetje als een badpak, maar zonder te strak. Daarom kocht ik het: het water was echt leuk en het is een goede deal. Als je veel zwemkleding wilt kopen, moet je een beetje meer uitgeven. Het kan worden gedaan, maar je moet echt een leuke tijd hebben en hebben een mooi strand.

Een badpak en een bikini. Een beetje een bikini, wat stretch ondergoed en een zwempak dat onder je zwembroek gaat. Het badpak kan worden gemaakt van een materiaal dat is vrij dun en elastisch en heeft veel ademend vermogen. Het is niet bedoeld voor mensen met grote borsten en is niet te dragen als je zwanger bent of borstvoeding.