Wat kan ik doen met badkleding?

Elin Smits

Draag het in het zwembad, in het zwembad, waar je maar. In deze post wil ik u laten zien een aantal nieuwe badmode ontwerpen die ik heb gewerkt. Ik hoop dat je ze cool vindt!

Ten eerste, hier is een badmode ontworpen door mijn collega, Katri Flemkuhl. Katri is een Nederlandse ontwerpster die gespecialiseerd is in creatieve zwemkleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze was zo vriendelijk om me te laten delen haar ontwerp voor de blog.

Katarin's zwemkleding

Ik ben geen grote fan van het soort badmode dat Katri maakt, maar deze is erg cool en ik hou ervan! Deze badmode heet het Lazer Suit (wat "weinig licht" betekent). Ik denk dat dit een zeer eenvoudig ontwerp, met een mooie zwart-wit ontwerp. Het is vrij eenvoudig en vrij schattig. Betrachten Sieobendrein den Bomberjack Meiden Erfahrungsbericht.

Een tweede badmode ontwerp van Katri was ook zo vriendelijk om te delen met mij. Dit is een gestreept, wit en zwart ontwerp. Het is zo schattig, ik zou graag dit soort zwemkleding te maken. De kleuren van dit badpak zijn zeer kleurrijk en de gestreepte stof heeft veel ruimte en het is ook erg mooi. De gestreepte stof ziet er zo mooi tegen mijn gele en blauwe badpak. Het is zo makkelijk om dit soort zwemkleding te maken. Het enige wat u hoeft te doen is om stukken van een witte, of zwarte, of gele en oranje uit te snijden en ze te weven in een ontwerp. Demzufolge ist es wahrscheinlich sinnvoller als Haar Met Haarband. Het is echt de eenvoudigste en mooiste ding om te maken. Het is ook het gemakkelijkst te gebruiken, omdat je alleen een ontwerp hoeft te maken voor elke kleur zwemkleding. Als u al dit soort stof hebt gemaakt en het opnieuw wilt gebruiken voor iets anders, knip dan gewoon een stuk van dezelfde kleur stof en weven het in een ander ontwerp. Ebenfalls ist zwemkleding einen Versuch wert. Dan u gebruik maken van de stukken van de gestreepte stof van het laatste ontwerp en ook de gekleurde stof van het andere ontwerp. Het is echt een eenvoudige en mooie manier van het maken van deze zwempakken voor meisjes en vrouwen. En je altijd dezelfde stof gebruiken voor verschillende zwempakken, je hoeft het ontwerp niet te herhalen!

Ik doe ook andere blogs over andere onderwerpen. Sommigen van hen zijn erg populair, zoals de blog die ik maakte over mode. Het is zeer nuttig voor mij om te zien wat andere mensen dragen, dus ik probeer om blogs over te maken. Ik heb ook een blog over vrouwenkleding en ook een blog die zich bezighoudt met lingerie. Ik probeer veel projecten te doen en ik wil meer doen, dus het is leuk om meer blogs te maken. Maar ik heb niet de tijd om ze allemaal te creëren, daar heb ik wat tijd voor nodig!

Deze week heb ik geleerd dat ik een idee heb dat ik in de praktijk zal brengen als ik klaar ben met het semester. Mijn project is: het ontwerpen van een set zwempakken voor vrouwen van verschillende grootte. Het idee is om vrouwen te vinden in verschillende delen van de wereld en hen vragen om een badpak te maken voor hun vrienden die een beetje te klein.