Wat kun je doen als de bikinibroek in de heup snijdt?

Elin Smits

Probeer het op met een beha of een beha / shorts!

Mijn eerste blog ging over badpakken in 2012. Het kreeg zo veel bezoeken, heb ik besloten om een blog gewijd aan hen te maken. Ik heb sindsdien de volgende artikelen gepubliceerd, die elk over één bepaalde bikinibroekjes gaan. Dus ik denk dat is vrij goed gedekt.

Ik heb ook geschreven over hetzelfde onderwerp op verschillende andere websites en blog pagina's. Ik heb ook mijn eigen "how to" video gemaakt, dus als je op zoek bent naar de beste bikinibroekjes voor elk seizoen, kan ik je een video voor elk seizoen aanbevelen en zal je laten weten waar je op moet letten.

Ik heb veel geschreven over hoe de bikini broek te dragen (of, als je net als ik, je kan er al zijn geweest). Als je veel vragen hebt, aarzel dan niet om het te stellen. Ik ben hier om te helpen! Ik probeer de meest voorkomende vragen die ik heb te beantwoorden en ik probeer zo veel als ik kan post. Ik hoop dat je deze blog nuttig en je ook graag mijn inhoud en dat je het delen met anderen. Das differenziert es hochgradig von weiteren Artikeln wie Dermalogica Masker. Om u een idee te geven van het soort inhoud dat ik maak, stel ik voor de zomer van 2012 een videoserie samen over hoe je de beste badpakken kiezen voor elk seizoen en elk seizoentype. Ik hoop om wat uitzicht te krijgen! Ik heb onlangs ontdekt de nieuwe bikini bodems! In het verleden zou ik niet dragen een bikini bodem (dat is waarom ik zei dat ik ze niet aanraden). Maar nu heb ik een bikinibroek gevonden die ik echt leuk vind en ik denk dat het bij mijn lichaam past en ik vind het niet erg om een beha te gebruiken! De Dinka Gedrapeerde Bodem is mijn nieuwe favoriete bikinibroekjes. Het was pas toen ik deze probeerde dat ik voelde een echte verbinding met hen. Het is zo comfortabel, het materiaal is zo zacht en zacht. Het heeft geen naden. Ik weet niet zeker hoeveel steun dit geeft me, maar het geeft me het gevoel dat mijn benen moeten meer bewegen. Im Gegensatz zu zwemkleding vergelijk kann es dadurch merklich gelungener sein. Het materiaal is zeer goed, zonder rek. Ik heb zelfs gekregen mijn borsten een beetje groter in! Ik ben zo blij dat ik nam de tijd om te gaan door alle berichten op deze blog. Ik heb het gevoel dat ik veel heb kunnen leren, maar ik was ook in staat om specifieker te zijn over dingen die goed zouden passen.