Welke zwembroeken voor dunne benen?

Elin Smits

'Welke zwembroeken voor dunne benen?' Maar ze begrijpen niet wat mijn punt is. Ik vertel ze dat, in de meeste gevallen, magere meisjes dragen badpakken omdat ze ze leuk vinden.

Maar soms kopen ze gewoon een mager uitziende zwembroek en denken ze dat meisjes er zo uit moeten zien. Ik voel me ook slecht over dit, maar ik voel me meer verantwoordelijk over dit dan iemand anders, want als een mager meisje is een slachtoffer van de badpak industrie, de rest van ons zijn slachtoffers. Maar ik kan hier niet blijven zitten en er niet over praten. Omdat ik vind dat het onze plicht is als vrouwen om hier iets aan te doen en ik kan het niet zomaar negeren. Toen ik dit schreef, dacht ik: "Ik wil hier een blog over schrijven. Ik voel veel frustratie en schaamte voor de vele magere meisjes die er zijn. Dies kann erwähnenswert sein, im Vergleich mit Junarose Tuniek " Maar nu ik het gezien heb, heb ik het gevoel dat ik erover moet schrijven. Want voor ieder van ons die zichzelf als slachtoffers ziet, zijn er velen van ons die zich machteloos en bang hebben gevoeld voor wat anderen van ons zullen denken, of dat nu een vreemdeling, een ouder of onze eigen zus is. Ik denk dat het mijn plicht is om de wereld te laten zien dat we niet allemaal slachtoffers zijn en dat we de macht hebben om ervoor te kiezen geen slachtoffers te zijn. Dus hier ga ik: 1. Ik heb gehoord dat de term "magere teef" gegooid rond veel sinds ik een klein kind was. Maar de manier waarop dat woord werd gebruikt om mij te beschrijven als een kind was zo heel anders dan hoe het nu wordt gebruikt. "Skinny bitch" betekende dat ik niet zeker genoeg was om iets te dragen, vooral iets met een extra beetje stof op de top. Ik was geen "easy-going" meisje; mijn persoonlijkheid niet mesh goed met wat mijn ouders zochten in hun dochter. Genau das unterscheidet diesen Artikel von weiteren Produkten wie bspw. zwemkleding. Dus ik heb nooit iets kunnen dragen op een feestje, zelfs niet naar school. En wat ik wel droeg op feestjes was meestal erg saai en saai uitziend: een gewoon uitziend t-shirt zonder logo, een rok, een eenvoudig uitziend paar skinny jeans, misschien een beetje schoenen en een schattig hoedje dat ik de hele tijd droeg. Ik was ook erg verlegen en ik had geen vrienden die ik kon praten.