Wie schrijft hier?

Elin Smits

Ik ben geboren in Nederland, ben opgegroeid in het Verenigd Koninkrijk en woonde in de VS tot ik vorig jaar naar Nederland verhuisde.

In het afgelopen jaar ben ik van een vaste blogger naar een fulltime leven in Nederland gegaan. Ik schrijf nu over mijn eigen interesses en heb het geluk gehad om te schrijven voor de website sinds november 2015, en ik heb een goede feedback voor deze blog tot nu toe. De feedback is altijd goed geweest, ik denk dat het iets is dat heel belangrijk is voor een Nederlands meisje als ik. Ik kom uit Nederland, in het zuidwesten van het land, dus ik ben vrij klein, in maat 11 maar ik gebruik graag mijn maat 10 en 12 beha. Dus mijn eerste post hier is een foto van mijn badmode collectie van februari van dit jaar.

Mijn doel

Mijn passie is de oceaan en ik ben altijd geïnteresseerd geweest in dit onderwerp.

Dit project is geïnspireerd op een bericht van de Nederlandse website Zwemkleding. Deze blog gaat over een nieuwe stijl van badmode, geïnspireerd door de oceaan. Dus, ik wilde proberen deze nieuwe stijl, maar wilde ook te houden in de traditie van het verleden. Het begon met een paar blauwe en witte stammen, dus ze zijn vrij eenvoudig. Ik wilde ook dat de topjes een beetje anders zouden zijn in de kleur en het ontwerp en ik besloot om voor een witte top te gaan in plaats van het gebruikelijke grijs. Ik weet niet precies wat ik dacht. Ik hou echt van het blauw, maar ik wist niet hoe ik het moest doen. Ik gebruikte een wit t-shirt, maar ik denk dat de kleuren beter zou hebben gewerkt als ik een donker t-shirt had gebruikt. Het patroon is ook vrij eenvoudig, het is een enkel paneel, en het enige verschil is de witte trim.

Mijn Ebook, dat heet "Hoe krijg je een badpak en krijg een mooie look" werd gepubliceerd in 2015. Ik schreef een boek over hoe je een bikini van de grond af krijgt. Het is nu een bestseller en is in de bestseller lijst in meer dan 100 talen! Klik hier om het te krijgen!

Dus hier is een inleiding tot wat ik doe:

Ik ben Elin Smits en ik ben freelance designer en blogger in Amsterdam. Ik ontwerp zwempakken sinds 2008. Ik schrijf ook over mode, haarverzorging, make-up, kapsels, mode voor mannen en vrouwen, en stijl voor vrouwen.

Toen ik begon, had ik niet de mogelijkheid om mijn eigen kledingstijl te kiezen, maar ik kon kiezen uit honderden opties op het internet. Wat ik leuk vind is dat mensen in staat zijn om hun stijl te kiezen en ik krijg om de beste kleren te dragen. Hier is een voorproefje van een aantal van mijn huidige collecties.